Kahve falında üzerine ateş edilmek

Kahve falında üzerine ateş edilmek kavgalı durumların nihayete ereceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, yüksek makamlara geleceğine, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, hayırlı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üzerine ateş edilmek gördüyseniz:

  • Tutarsız kişilerden nefret ediyorsunuz.

Kahve falında size ateş edildiğini görmek anne babanın hayır dualarının alınacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında savaş uçağının ateş ettiğini görmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eve ateş edildiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının silahla ateş ettiğini görmek elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üzerine ateş edildiğini görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine delalet eder.

Kahve falında ateş edildiğini görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında havaya ateş ettiğini görmek başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına delalet eder.

Kahve falında uçağın ateş ettiğini görmek hatalarından erken döneceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir