AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine küpe takmak

Kahve falında kendine küpe takmak

Kahve falında kendine küpe takmak yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, kötü sözler duylacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında kendine küpe takmak gördüyseniz:

  • Hiçkimsenin başarabileceklerinizi engellemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında kendine küpe takmak yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, tecrübelerini aktaracağına işaret eder.

Kahve falında birisine küpe takmak daha lüks bir hayat yaşayacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında buruna küpe takmak sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kulağına küpe takmak sağlığına kavuşacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı taşlı küpe takmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı küpe takmak hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının kulağına küpe takmak çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında mor küpe takmak işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir