AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın küpe takmak

Kahve falında altın küpe takmak

Kahve falında altın küpe takmak işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında altın küpe takmak gördüyseniz:

  • tamamlamak rahatlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında kulağına altın küpe takmak işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın küpe ve kolye takmak herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın küpe takmak ona göre davranacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına alamet eder.

Kahve falında birine altın küpe takmak sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın küpe yüzük takmak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulağa altın küpe takmak bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında geline küpe takmak canının derdine düşeceğine, malının artmasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah inci küpe takmak bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir