AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru tarhana görmek

Kahve falında kuru tarhana görmek

Kahve falında kuru tarhana görmek iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kuru tarhana gördüyseniz:

  • Sosya ortamlarda özgüveniniz artabilir.

Kahve falında kuru tarhana yemek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kuru tarhana almak arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, karlı çıkacağına işarettir.

Kahve falında tarhana kurusu görmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında kuru tarhana görmek büyük borçların altında ezileceğine, geçim derdine düşeceğine işarettir.

Kahve falında tarhana çorba yapmak daha fazla yakınlaşacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında tarhana ovmak her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlu tarhana görmek insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, zenginliğini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında tarhana çorbası dökmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir