AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancayla köpek öldürmek

Kahve falında tabancayla köpek öldürmek

Kahve falında tabancayla köpek öldürmek başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, umutlarının tazeleneceğine, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine rivayet eder.

Kahve falında tabancayla köpek öldürmek gördüyseniz:

  • Bazı harcamalarınızı gerçekleştirebilmenin rahatlığını yaşayabilirsiniz.

Kahve falında tabancayla köpek öldürmek bir sebeple çok üzüleceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında birini tabancayla öldürmek elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabancayla vurulup ölmek daha iyi mağazalardan giyineceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabancayla vurularak ölmek mal kayıpları da yaşayacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına rivayet eder.

Kahve falında tabancayla yılan öldürmek prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabancayla birini öldürmek onlarla birlikte hareket edeceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında tabancayla öldürülmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabancayla ölmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir