AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancalı adamlar görmek

Kahve falında tabancalı adamlar görmek

Kahve falında tabancalı adamlar görmek uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, çok güzel adımlar atılacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına delalettir.

Kahve falında tabancalı adamlar gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun ev ya da eşinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında tabancayla adam vurduğunu görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tabancayla adam yaralamak bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında tabancalı adam görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında tabancalı adamlar görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında tabancayla adam öldürmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabancayla oynamak rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki tane tabanca görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına işaret eder.

Kahve falında tabancayla arkadan vurulmak yeni başlangıçlar yapacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir