AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden süpürge almak

Kahve falında birinden süpürge almak

Kahve falında birinden süpürge almak neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, üzüntü yaşamaya, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden süpürge almak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, sizi çok beğenen bir erkekle tanışabilir veya hoş vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında süpürge teli görmek yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, güven kaybına uğrayacağına inanılır.

Kahve falında süpürge çalmak içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında elektrik süpürgesi satın almak iş kaybı yaşanacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına alamet eder.

Kahve falında ölüden süpürge almak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında süpürge tarlası görmek bazı engellerle karşılaşacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında evi süpürgeyle süpürmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, yüzlerin asılacağına alamet eder.

Kahve falında süpürge atmak bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun saplı süpürge görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir