AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden süpürge almak

Kahve falında ölüden süpürge almak

Kahve falında ölüden süpürge almak bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden süpürge almak gördüyseniz:

  • Sinir gerilimlerinizi kontrol altında tutmaya çalışmalısınız.

Kahve falında ölüye süpürge vermek üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden süpürge almak zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde süpürge görmek yarınlarına umutla bakacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında süpürgeyle süpürmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, çevresinin genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında süpürge çöpü görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine işarettir.

Kahve falında başkasının elinde süpürge görmek işinde verimsiz olacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elektrikli süpürgeyle evi süpürmek sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinden süpürge almak keyif ve neşe içinde yaşayacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir