AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden söz almak

Kahve falında birinden söz almak

Kahve falında birinden söz almak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında birinden söz almak gördüyseniz:

  • Belli konularda fazla coşkulu davranabilir ya da sinirlerinize hakim olmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında söz yapmak geleceğinin mutlulukla dolacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden söz duymak ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sözlenme görmek sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında söz kesilmek karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, işinde terfi edeceğine işaret eder.

Kahve falında sözlenip yüzük takmak gelir kaybedeceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına işarettir.

Kahve falında sözlenmiş görmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, işlerin yoluna gideceğine alamet eder.

Kahve falında söz tepsisi görmek istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kendi sözünü görmek kendine geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir