AnaSayfa / Genel / Kahve falında söz tepsisi görmek

Kahve falında söz tepsisi görmek

Kahve falında söz tepsisi görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, büyüyeceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında söz tepsisi gördüyseniz:

  • Kimsenin sizi engellemesine veya yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında söz tepsisi görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında güzel söz görmek fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında söz yüzüğü kaybetmek huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına işarettir.

Kahve falında birini sözlenmiş görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında söz kesildiğini görmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine güzel söz söylemek beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine delalet eder.

Kahve falında kızına söz kesmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında söz atmak eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir