AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi sözünü görmek

Kahve falında kendi sözünü görmek

Kahve falında kendi sözünü görmek inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, aile hayatlarını bozulacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi sözünü gördüyseniz:

  • Olayları bir kez daha düşünmek gerekebilir.

Kahve falında söz yüzüğünün kırıldığını görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında söz yüzük takmak yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliden güzel sözler duymak günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında söz işitmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine alamet eder.

Kahve falında sözlenen birini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi sözünü görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında sözü atmak kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, yüksek diploma alacağına delalet eder.

Kahve falında söz takmak iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir