AnaSayfa / Genel / Kahve falında sözlenme görmek

Kahve falında sözlenme görmek

Kahve falında sözlenme görmek verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, bazı konularda önayak olunacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sözlenme gördüyseniz:

  • Beklenmedik iş yolculukları, haberler ya da tahmin etmediğiniz konuklar sizi ziyarete gelebilir.

Kahve falında sözünde durmak aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına yorulur.

Kahve falında sözü atmak borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında söz nişan görmek müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında söz yüzüğü görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına alamet eder.

Kahve falında sözler duymak elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında sözlenmiş görmek çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına delalet eder.

Kahve falında erkekten güzel sözler duymak kalp kırmaya, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında başkasını sözlenirken görmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, spor yapmaya başlanılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir