AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden söz duymak

Kahve falında birinden söz duymak

Kahve falında birinden söz duymak yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında birinden söz duymak gördüyseniz:

  • Baskılar yıldırıcı olabilir ya da bazı kişilerin planlarındaki değişiklikler size sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında seni seviyorum sözü duymak sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında erkekten güzel sözler duymak çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, parasız kalmaya inanılır.

Kahve falında bir söz duymak emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sözler duymak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında birinden güzel söz duymak eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliden güzel sözler duymak aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında namaz kıl sözü duymak ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına alamet eder.

Kahve falında aşk sözleri duymak kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir