AnaSayfa / Genel / Kahve falında söz kesilmek

Kahve falında söz kesilmek

Kahve falında söz kesilmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına inanılır.

Kahve falında söz kesilmek gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyler kendini hatırlatabilir.

Kahve falında söz kesildiğini görmek düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, küs kimselerin barışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında söz kesilmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında söz kesmek işlerin bir anda azalacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında namaz kıl sözü duymak insanlığıyla herkese örnek olacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine işarettir.

Kahve falında söz dinleyen köpek görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, insanlardan takdir toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında söz atmak kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında ölüye söz vermek her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, şans ve kısmet elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında söz ve nişan yüzüğü takmak daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir