AnaSayfa / Genel / Kahve falında sözlenmiş görmek

Kahve falında sözlenmiş görmek

Kahve falında sözlenmiş görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, işlerinin artacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sözlenmiş gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan şeyleri ya da olayları detaylı şekilde ele almalı, planlarınızı buna göre değiştirmelisiniz.

Kahve falında sözünü tutmamak kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kazancının katbekat artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında söz takıldığını görmek büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında söz yapmak ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına delalet eder.

Kahve falında birine güzel söz söylemek onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında kendini sözlenmiş görmek deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, yetkili bir göreve atanacağına delalettir.

Kahve falında erkekten güzel sözler duymak bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birisine söz söylemek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına delalettir.

Kahve falında sözlenip yüzük takmak iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir