AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden sıkılmak

Kahve falında birinden sıkılmak

Kahve falında birinden sıkılmak yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden sıkılmak gördüyseniz:

  • Çabanız yetmeyebilir.

Kahve falında kafasına silah sıkıldığını görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında içinin sıkıldığını görmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında üzerine kurşun sıkıldığını görmek nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında silah sıkılmak bundan güç ve cesaret alacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına inanılır.

Kahve falında boğazının sıkıldığını görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kendine kurşun sıkıldığını görmek yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından boğazı sıkılmak işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düğünde silah sıkıldığını görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir