AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden selam almak

Kahve falında birinden selam almak

Kahve falında birinden selam almak alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, birikiminin artacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına delalet eder.

Kahve falında birinden selam almak gördüyseniz:

  • Bazı kıskanç kişiler sizi çekemeyerek değişik sorunlar çıkartabilirler.

Kahve falında insanlarla selamlaşmak ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden selam almak işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün selam söylemek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine delalettir.

Kahve falında selam vermek sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, bazı radikal kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadınla selamlaşmak hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında türbeye selam vermek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyle selamlaşmak kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine delalettir.

Kahve falında ölüden selam almak ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, kariyerinin yükseleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir