AnaSayfa / Genel / Kahve falında rengarenk mum görmek

Kahve falında rengarenk mum görmek

Kahve falında rengarenk mum görmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında rengarenk mum gördüyseniz:

  • Size yöneltilen her eleştiriyi yıkıcı olarak algılamayın.

Kahve falında rengarenk mum görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında elinde mum tutmak hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına inanılır.

Kahve falında yaş pasta ve mum görmek çok mutlu bir yuva kurulacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mumbar temizlemek insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mumlu pasta görmek kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında yanan mum görmek mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarda mum yakmak işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında karanlıkta mum görmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir