AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabayı öpmek

Kahve falında akrabayı öpmek

Kahve falında akrabayı öpmek zorlukların artacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, kısmetlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında akrabayı öpmek gördüyseniz:

  • Egolar çatışıyor.

Kahve falında akraba eli öpmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine inanılır.

Kahve falında akrabanı öpmek yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, kazancın katbekat arttırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen akrabanın elini öpmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, hayallerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında akrabaları öpmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında akrabasını öpmek evlilik yolunda bir adım atılacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine inanılır.

Kahve falında ölü akrabayı öpmek çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, sahip olduklarının da çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında bir akrabayı öpmek planlarının gerçekleşeceğine, onu dinleyeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş akrabanın elini öpmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir