AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabaları öpmek

Kahve falında akrabaları öpmek

Kahve falında akrabaları öpmek gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, fal sahibinin kazancının artacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akrabaları öpmek gördüyseniz:

  • Pratik uygulanabilir düşünceler üreteceksiniz.

Kahve falında akrabalarını öpmek elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında akrabalarının elini öpmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akrabaların elini öpmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akrabayı öpmek kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü akrabayı öpmek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş bir akrabanın elini öpmek kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen akrabanın elini öpmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına alamet eder.

Kahve falında bir akrabayı öpmek yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir