AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden lokum istemek

Kahve falında birinden lokum istemek

Kahve falında birinden lokum istemek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, hem yeni yerler göreceğine işaret eder.

Kahve falında birinden lokum istemek gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler uzun zamandır tanıdığınız bir kişiyle duygusal bağlar kurmanıza yardım edebilir.

Kahve falında birinden lokum istemek amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına yorulur.

Kahve falında lokum istemek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında kutuda lokum görmek tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeker lokum dağıtmak sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı lokum yemek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında birinden lokum almak çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fındıklı lokum görmek fal sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına yorulur.

Kahve falında birine lokum görmek para ve zaman ayıracağına, darp edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir