AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine lokum görmek

Kahve falında birine lokum görmek

Kahve falında birine lokum görmek onlar sayesinde kalkınacağına, kazancın arttırılacağına, sorunların sürekli artacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine lokum gördüyseniz:

  • Gelişmelere karşı iyi bir ritim anlayışına sahipsiniz.

Kahve falında birine lokum görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lokum ve ceviz görmek üzüntülü haberler alacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına işaret eder.

Kahve falında birine lokum ikram etmek günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında lokum kutusu görmek başka insanları aldatmasına engel olacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında lokumu görmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında okunmuş lokum görmek ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lokum ikram etmek ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında birine lokum vermek ters giden olayların düzeleceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir