AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden lokum almak

Kahve falında birinden lokum almak

Kahve falında birinden lokum almak evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, bolluk ve bereket geçireceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, rızkın da ömür boyu süreceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, sevinçli haberlere, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında birinden lokum almak gördüyseniz:

  • Hayatınızdaki simalar değişebilir.

Kahve falında kahve ve lokum görmek faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeker lokum dağıtmak maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lokum sattığını görmek sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lokum ve ceviz görmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında haşhaşlı lokum görmek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına tabir olunur.

Kahve falında lokum hediye etmek kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı işarettir.

Kahve falında yeşil lokum yemek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında camide lokum yemek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir