AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden künye almak

Kahve falında birinden künye almak

Kahve falında birinden künye almak yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, geleceğin güzel olacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına delalet eder.

Kahve falında birinden künye almak gördüyseniz:

  • Belli plan, ilişki veya projelerinizin eklem romatizması belirtileri göstererek ilerlemesi sinirlerinizi bozacak olsa da vazgeçmemelisiniz.

Kahve falında inci künye görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına işaret eder.

Kahve falında künye bulmak kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına işarettir.

Kahve falında künye vermek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında altın bilezik ve künye görmek yoksul için zenginliğe, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asker künyesi takmak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, ana baba duası alınacağına yorulur.

Kahve falında birinden künye almak sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına delalet eder.

Kahve falında gümüş künye almak yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, itibarda meydana gelecek değişikliğe yorulmaktadır.

Kahve falında kola altın künye takmak işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir