AnaSayfa / Genel / Kahve falında inci künye görmek

Kahve falında inci künye görmek

Kahve falında inci künye görmek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında inci künye gördüyseniz:

  • Bonkör olmak sadece para harcamak anlamına gelmiyor.

Kahve falında inci künye görmek sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunda altın künye görmek eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın künye ve yüzük görmek maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın bilezik ve künye görmek kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden künye almak yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, kazançlı kapıların açılacağına inanılır.

Kahve falında mavi künye görmek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına inanılır.

Kahve falında altın künye bulmak zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında künye kaybetmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir