AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın bilezik ve künye görmek

Kahve falında altın bilezik ve künye görmek

Kahve falında altın bilezik ve künye görmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında altın bilezik ve künye gördüyseniz:

  • Yatırım ya da harcama yapmadan önce mevcut durumunuzu gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında altın künye bilezik görmek kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına alamet eder.

Kahve falında altın bilezik ve künye görmek sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın künye kaybetmek bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kolunda altın künye görmek dünyevi hayatını garanti altına alacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında altın künyeler takmak sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, sevgi ve barış ortamının kurulacağına alamet eder.

Kahve falında altın künye takmak oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında altın künye almak iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine delalet eder.

Kahve falında altın künye hediye almak iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir