AnaSayfa / Genel / Kahve falında kola altın künye takmak

Kahve falında kola altın künye takmak

Kahve falında kola altın künye takmak yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına yorulur.

Kahve falında kola altın künye takmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda bolluk getiren bir haber veya yeni bir işin başlangıcı olabilir.

Kahve falında kola altın künye takmak esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kola künye takmak herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın künyeler takmak bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, parasız ve işsiz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koluna altın künye takmak çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında altın künye takmak hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, eşi ile arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında gümüş künye takmak kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında künye takmak keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında asker künyesi takmak devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir