AnaSayfa / Genel / Kahve falında künye bulmak

Kahve falında künye bulmak

Kahve falında künye bulmak kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında künye bulmak gördüyseniz:

  • Başkalarının yaklaşımlarına yorum getirmemeye çalışın.

Kahve falında asker künyesi bulmak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına inanılır.

Kahve falında altın künye bulmak yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında künye bulmak bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında künye takmak işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz künye görmek maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında birinden künye almak maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın bebek künyesi görmek çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koluna altın künye takmak hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir