AnaSayfa / Genel / Kahve falında künye vermek

Kahve falında künye vermek

Kahve falında künye vermek zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına işarettir.

Kahve falında künye vermek gördüyseniz:

  • Sezgileriniz, kilitlenmiş konularda sizi doğru yöne yönlendirecek.

Kahve falında altın bebek künyesi görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında asker künyesi bulmak yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, geniş bir ev satın alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında künye takmak rızkın çoğalacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına delalet eder.

Kahve falında birinden künye almak yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında isimli künye görmek nitelik ve farklılık geleceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına yorulur.

Kahve falında kolunda altın künye görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, onurlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kola altın künye takmak atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, ekmeğinin de artacağına inanılır.

Kahve falında inci künye görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir