AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş künye almak

Kahve falında gümüş künye almak

Kahve falında gümüş künye almak sorunların kısa sürede aşılacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, kişinin fakirleşeceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş künye almak gördüyseniz:

  • Kuraldışı aşk ilişkilerine girmeye eğilimlisiniz.

Kahve falında gümüş künye takmak tövbe edip hak yolunu seçeceğine, özlemlerini bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş künye almak belalardan korunacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında künye kaybetmek ileride çok zengin biri olacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında asker künyesi bulmak kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın bilezik ve künye görmek üzülmesine dahi gerek olmayacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi künye görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın künye hediye almak maddi ve manevi zarara uğranacağına, kararlar alacağına inanılır.

Kahve falında beyaz künye görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir