AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kadife kumaş görmek

Kahve falında siyah kadife kumaş görmek

Kahve falında siyah kadife kumaş görmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, kucaklaşacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kadife kumaş gördüyseniz:

  • Belli iş ya da ilişkilerde kırılmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında siyah kadife kumaş görmek ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına delalettir.

Kahve falında mavi kadife kumaş görmek zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı kadife kumaş görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kadife elbise giymek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kadife pantolon görmek güleceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kadife ceket görmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kadife kutu görmek büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında siyah kadife görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir