AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye kumaş vermek

Kahve falında ölüye kumaş vermek

Kahve falında ölüye kumaş vermek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, işlerinin rast gideceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına delalettir.

Kahve falında ölüye kumaş vermek gördüyseniz:

  • Çıkabilecek olan minik sorunlaraysa aklınızı kullanarak çabucak çare bulabileceksiniz.

Kahve falında ölüden kumaş almak her zaman çok mutlu olacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına delalet eder.

Kahve falında ölüye kumaş vermek fal sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kadife kumaş görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, gururlandıracak işler yapacağına inanılır.

Kahve falında kumaş kesmek en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında kumaş parçası görmek büyük fırsatlar yakalayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kumaş görmek yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine rivayet eder.

Kahve falında birine kumaş vermek tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine inanılır.

Kahve falında mor kumaş almak hastalıkların biteceğine, malının da hiç olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir