AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumaş dükkanı görmek

Kahve falında kumaş dükkanı görmek

Kahve falında kumaş dükkanı görmek insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, yeniden doğmuş gibi olacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kumaş dükkanı gördüyseniz:

  • başlıklarında kendini gösterebilir.

Kahve falında kumaş dükkanı görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kumaş pantolon görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında tül kumaş görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, sevinç dolu haberler alacağına yorulur.

Kahve falında kalın kumaş görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kumaş yemek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında siyah kumaş görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında siyah kadife kumaş görmek gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında dantelli kumaş görmek kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir