AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak kumaş görmek

Kahve falında parlak kumaş görmek

Kahve falında parlak kumaş görmek hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, bir anda yükseleceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak kumaş gördüyseniz:

  • Bir toplantıda ya da bir eğlencede bulunmanız olasıdır.

Kahve falında parlak kumaş görmek can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına yorulur.

Kahve falında mavi renk kumaş görmek bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına delalettir.

Kahve falında çiçekli kumaş görmek maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında yırtık kumaş görmek kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil renkli kumaş görmek merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında dantelli kumaş görmek kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, yeni kapılar açılacağına tabir olunur.

Kahve falında simli kumaş görmek muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine rivayet eder.

Kahve falında lacivert kumaş görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir