AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden küfür duymak

Kahve falında birinden küfür duymak

Kahve falında birinden küfür duymak dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, güzel bir haber almaya, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine işaret eder.

Kahve falında birinden küfür duymak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili yeni şeyler öğrenebilir veya yeni sorumluluklar altına girebilirsiniz.

Kahve falında telefonda küfür duymak zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında küfür edildiğini duymak yaşananları unutturacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına işaret eder.

Kahve falında birinden küfür duymak kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küfür duymak sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına tabir olunur.

Kahve falında küfürlü konuşmak çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birine küfür etmek kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden küfür işitmek çok büyük üzüntüler yaşanacağına, ayrıcalık elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babasına küfür etmek bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir