AnaSayfa / Genel / Kahve falında küfür duymak

Kahve falında küfür duymak

Kahve falında küfür duymak maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, hastalıkların kalmayacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küfür duymak gördüyseniz:

  • Sabırlı olun, kariyerinizi veya belli bir ilişkinizi ilgilendiren bir konu henüz kapanmadı, son sayfa gelene kadar bekleyin.

Kahve falında küfür edildiğini duymak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, endişelerinin yerini umudun alacağına yorulur.

Kahve falında küfür duymak endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden küfür duymak sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, malın bereketinin artmasına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonda küfür duymak sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüye küfür etmek disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin sana küfür ettiğini görmek hatalarından erken döneceğine, helal rızık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini küfür ederken görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün küfür ettiğini görmek evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir