AnaSayfa / Genel / Kahve falında küfür edildiğini duymak

Kahve falında küfür edildiğini duymak

Kahve falında küfür edildiğini duymak gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, sorunlarının günden güne azalacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, kurulu düzeni olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küfür edildiğini duymak gördüyseniz:

  • Belli bir atak yapmak üzeresiniz.

Kahve falında küfür edildiğini duymak ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küfür duymak kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında birinden küfür duymak işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, afiyette ve keyifte olacağına rivayet eder.

Kahve falında telefonda küfür duymak eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına yorulur.

Kahve falında başkasının küfür ettiğini görmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küfür edilmek büyük paralar kazanacağına, sağlık sorunlarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin sana küfür ettiğini görmek kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında birinin küfür ettiğini görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir