AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasına küfür etmek

Kahve falında babasına küfür etmek

Kahve falında babasına küfür etmek borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, başına türlü belalar geleceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında babasına küfür etmek gördüyseniz:

  • İddiacı bir yapı gösterebilirsiniz.

Kahve falında babanın küfür ettiğini görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine delalet eder.

Kahve falında babasına küfür etmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına işarettir.

Kahve falında babaya küfür etmek çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında babasının küfür ettiğini görmek hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kavga edip küfür etmek darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, maddi gücünün de daimi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurana küfür etmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında camide küfür etmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ölü birine küfür etmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir