AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol saat vermek

Kahve falında kol saat vermek

Kahve falında kol saat vermek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kol saat vermek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda daha etkin olmanın planlarını yapabilirsiniz.

Kahve falında birinden kol saati hediye almak kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz kol saati almak ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, çalışkan bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında altın kol saati taktığını görmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına yorulur.

Kahve falında yeni bir kol saati almak iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına rivayet eder.

Kahve falında bozuk kol saati görmek büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayan kol saati bulmak sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına işarettir.

Kahve falında kol saat hediye almak ortalığın güllük gülistanlık olacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına delalet eder.

Kahve falında kol saatini düşürmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir