AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kol saati görmek

Kahve falında beyaz kol saati görmek

Kahve falında beyaz kol saati görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz kol saati gördüyseniz:

  • Bazı işleri kendi başınıza halletmeniz tasarruf etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında beyaz kol saati hediye almak hakkında iyi yorumlar yapılacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kol saati almak yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kolunda beyaz saat görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kol saati görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz renk kol saati görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kol saati takmak bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kol saat aldığını görmek rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında kol saati aldığını görmek geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir