AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden kırmızı elma almak

Kahve falında birinden kırmızı elma almak

Kahve falında birinden kırmızı elma almak elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, büyük üzüntüler olacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine yorulur.

Kahve falında birinden kırmızı elma almak gördüyseniz:

  • Maddi konularda harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında yeşil kırmızı elma görmek yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine işarettir.

Kahve falında birinden kırmızı elma almak mal ve mülk sahibi olmaya, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı elma yıkamak sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında küçük kırmızı elma görmek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, işleri yoluna sokacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı kırmızı elma görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı elma dağıtmak kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında dalında kırmızı elma görmek bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı elma topladığını görmek işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir