AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük kırmızı elma görmek

Kahve falında küçük kırmızı elma görmek

Kahve falında küçük kırmızı elma görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına, zararların telafi edileceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, daha iyi yerlere geleceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine delalet eder.

Kahve falında küçük kırmızı elma gördüyseniz:

  • Kafanızı karıştıran ya da sinirlerinizi bozan kişiler olabilir.

Kahve falında küçük kırmızı elma görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük yeşil elma görmek başının da önüne eğilmesine neden olacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında küçük yeşil elma yemek ilim ve irfan sahibi olunacağına, önemli bir makama terfi alacağına delalettir.

Kahve falında küçük elma yemek sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında küçük elma görmek aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı elma topladığını görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına delalet eder.

Kahve falında tatlı kırmızı elma yemek rızkın daim ve hayırlı olacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı elma kabuğu görmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir