AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı kırmızı elma görmek

Kahve falında sarı kırmızı elma görmek

Kahve falında sarı kırmızı elma görmek fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına alamet eder.

Kahve falında sarı kırmızı elma gördüyseniz:

  • Artık çok da faydalı olmayan iş, ilişki, yöntem, eşya, alışkanlık v.b türünde şeyleri geride bırakmak gerekiyor olabilir.

Kahve falında sarı ve kırmızı elma görmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, ün salacağına alamet eder.

Kahve falında sarı kırmızı elma görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı sarı elma görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı elma topladığını görmek her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçta kırmızı elmalar görmek çekemeyenlerin de çoğalacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına inanılır.

Kahve falında çok büyük kırmızı elma görmek moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında birine kırmızı elma görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı elma yediğini görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir