AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kırmızı elma görmek

Kahve falında yeşil kırmızı elma görmek

Kahve falında yeşil kırmızı elma görmek toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, amacına ulaşacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, ağız tadından olacağına, ağlayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil kırmızı elma gördüyseniz:

  • Değişkenliğiniz kişilerin hakkınızda türlü fikirler yürütmesine sebep olabilir.

Kahve falında yeşil ve kırmızı elma görmek düşmanından uzak olacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil kırmızı elma görmek başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı yeşil elma görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, rakiplerini alt edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı elma kabuğu görmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine işaret etmektedir.

Kahve falında iki tane kırmızı elma görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçta kırmızı elma görmek sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı elma satmak aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı elma ısırmak hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir