AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı elma yıkamak

Kahve falında kırmızı elma yıkamak

Kahve falında kırmızı elma yıkamak onu borçtan kurtaracağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı elma yıkamak gördüyseniz:

  • Aldatılmanız veya kötü niyet olmasa da size yanlışlıkla bozuk şeyler satılması ihtimali var.

Kahve falında kırmızı elma yıkamak üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil elma yıkamak manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, manevi olarak çökmekle kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında tatlı kırmızı elma yemek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında tabakta kırmızı elma görmek kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı elma satmak çok büyük kısmetler kazanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına delalet eder.

Kahve falında çok büyük kırmızı elma görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı elma çalmak borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına yorulur.

Kahve falında dalından kırmızı elma koparmak makam sahibi olacağına, yükseleceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir