AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden fidan almak

Kahve falında birinden fidan almak

Kahve falında birinden fidan almak onların bir dediğini iki etmeyeceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, işlerine yeni işler katacağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden fidan almak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin kuralları veya koydukları sınırlar nedeniyle sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz.

Kahve falında bahçeye fidan dikmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, nefsine yenileceğine alamet eder.

Kahve falında fındık fidanı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında çam fidanları görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında çam fidanı görmek tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kazancının helal para olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saksıda fidan görmek insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, deniz aşırı işler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında nar fidanı dikmek kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine alamet eder.

Kahve falında akasya fidanı görmek etrafına güzel insanların dolacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında mezarlığa fidan dikmek güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir