AnaSayfa / Genel / Kahve falında çam fidanı görmek

Kahve falında çam fidanı görmek

Kahve falında çam fidanı görmek yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına işarettir.

Kahve falında çam fidanı gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgilere veya kulaktan dolma haberlere inanmayın.

Kahve falında küçük çam fidanları görmek toparlanacağına, istediği projeleri yapamayacağına alamet eder.

Kahve falında çam fidani dikmek tartışmalı durumların sona ereceğine, umutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında çam fidanı almak işlerin eski haline döneceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında çam fidanı sulamak büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına delalet eder.

Kahve falında çam fidan görmek şeytanın aklına uyacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına alamet eder.

Kahve falında çam fidanları görmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çam fidanı görmek her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine rivayet eder.

Kahve falında çam fıstığı almak çok büyük kısmetler kazanacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir