AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini saklamak

Kahve falında ölmüş birini saklamak

Kahve falında ölmüş birini saklamak hayırlı fırsatlar yakalayacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, şifa edineceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birini saklamak gördüyseniz:

  • Sizinle benzer düşüncelere sahip kişilerle iiş birliğine girmeniz belli amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında çorap saklamak problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında delil saklamak aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, insanlarla uyumunun artacağına delalettir.

Kahve falında sigara saklamak sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın bulup saklamak moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, yeni bir hayata adım atılacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi saklamak insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine yorulur.

Kahve falında tabanca saklamak aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüğü saklamak hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında öldürüp saklamak rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir