AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolye saklamak

Kahve falında kolye saklamak

Kahve falında kolye saklamak uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, daha isabetli kararlar alacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolye saklamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu değişiklikler var veya sevdiğiniz kişilerle zaman geçirebilir, seyahatlere çıkabilir ya da önemli bir kişiyle program yapabilirsiniz.

Kahve falında kolye saklamak çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine işaret eder.

Kahve falında altın kolye saklamak ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, aşama göstermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında şarap saklamak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında kağıt saklamak parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında külot saklamak ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine işaret eder.

Kahve falında bir insanı saklamak elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına işaret eder.

Kahve falında tabancayı saklamak korkularının sona ereceğine, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında para görüp saklamak parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir