AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa saklamak

Kahve falında toprağa saklamak

Kahve falında toprağa saklamak çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, borcunun çok olacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, parasının ve malının da artacağına tabir olunur.

Kahve falında toprağa saklamak gördüyseniz:

  • İşleri kendi bildiğiniz yoldan yapmadan önce, karşı karşıya kalabileceğiniz sorunları doğru hesapladığınızdan emin olmalısınız.

Kahve falında toprağa saklamak karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında et saklamak kafasını rahatlatacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında çeyrek altın saklamak edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının parasını saklamak eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, özlemelerin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sır saklamak bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında pasta saklamak içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anahtar sakladığını görmek hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, gülüp eğleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kağıt para sakladığını görmek kalp kırmayacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir